Feiten

  • Hoogste niveau schildersopleiding afgerond
  • Kader- en ondernemersopleiding voor het schildersbedrijf afgerond
  • Gecertificeerd elementair bouwkundige
  • 24 jaar ervaring als allround onderhoudsschilder
  • commerciële ervaring

Expertise

Schilderwerk Binnen/Buiten

Ik maak gebruik van de allerbeste materialen om een zo duurzaam mogelijk resultaat te bereiken. A-kwaliteit water gedragen en synthetische lakken, muurverven, reparatiemiddelen en plamuren vormen voor mij de basis van uw tevredenheid. Daarnaast breng ik de overlast, die schuurwerk met zich meebrengt, voor u tot een minimum terug door gebruik te maken van schuurstofafzuiging.

Decoratieve Technieken

Ik heb mij bekwaamd in diverse decoratieve technieken die uw schilderwerk een unieke uitstraling zouden kunnen geven. Graag bespreek ik met u de mogelijkheden.

Advisering Kleurenplan/Styling

Ik werk samen met stylistes die zowel bedrijfsmatig als particulier vakkundig adviseren. Denk hierbij aan kleuradvies, inrichtingsadviezen, meubilair, stoffering, vloeren, etc.

Houtrot-/Betonrotsanering

Mocht ik voor of tijdens renovatiewerkzaamheden tekenen aantreffen die duiden op hout- of betonrot, dan kan ik in overleg met u passende maatregelen nemen.

Kleinschalig Bouwkundig Onderhoud

Ook als mocht blijken dat er timmerwerkzaamheden uitgevoerd moeten worden, kunt u op mij rekenen. Ik vervang geventileerde glaslatten door neuslatten en ben ervaren in het vervangen van slechte kozijndelen.

Behangen Zonder Lijm

Naast de traditionele manier van behangen is er ook behang waaraan geen plaktafel of lijm meer te pas komt. Het behang van tegenwoordig doet meer dan alleen het bedekken van een muur. Er bestaan complete kunstwerken die zeer nadrukkelijk aanwezig zijn in een kamer. Een gigantisch grote paardenbloem, een prachtige rode roos of het watereffect van een zwembad is een greep uit de mogelijkheden. Maar ook afbeeldingen die doen denken aan het posterbehang uit de jaren 70, bijvoorbeeld: tropische stranden, groen lentebos of een romantische zonsondergang. Dit zogeheten ‘digitaal behang’ is makkelijk te verwerken, is goed afwasbaar en heeft een hoge lichtechtheid.

Glasvezeltoepassingen

Glasvezel producten zijn supersterke bekledingsmaterialen voor muren en plafonds. Glasweefsel is bijzonder decoratief en duurzaam en met name geschikt voor ruimten die intensief worden gebruikt. Glasvlies is een sterk renovatiemateriaal van glasfiber. Het verbergt barsten en kleine onregelmatigheden in vlakke ondergronden.

Glasweefsel (ook wel scan genoemd) is verkrijgbaar in verschillende structuren en af te werken met alle denkbare muurverven in iedere gewenste kleur. Het kan worden toegepast op nieuw of reeds geschilderd beton, gasbeton, schuurwerk, blauw-, wit- en cementpleisterwerk, spuitgips, gipselementen, gips- en kartonplaten en alle bestaande houtvezelplaten.

Eigenschappen:

Eigenschappen:

Kitten/Afdichten

Voor werkzaamheden die ik niet tot mijn expertisegebied reken richt ik mij tot andere professionals uit mijn netwerk. Zo werk ik voor kit- en afdichtingswerk samen met een uiterst vakkundige kitter.

Gevelreiniging en –Impregnering

Ook hierin kan ik u deskundig adviseren en op basis van een passende offerte de werkzaamheden naar tevredenheid verrichten.